Blog, Επαγγελματική Διάκριση, Πιστοποιήσεις & Υπηρεσίες

Συνεργασίες με KPMG, EQnomics & Πανεπιστήμιο Πειραιά για τις εφαρμογές του συστήματος NLP

Στα πλαίσια της εφαρμογής του συστήματος NLP σε εξειδικευμένους τομείς διευρύναμε τις συνεργασίες με:

KPMG | NLP – Business & Professional Communication Protocol
«To σύστημα NLP στην Αρχιτεκτονική της Πειθούς»
εξειδικευμένο workshop στις 03 & 04 Μαρτίου 2015

Θαυμάζουμε ανθρώπους για την ευελιξία σκέψης για το πώς ξεπερνούν αντιστάσεις αντιδράσεις, προκλήσεις που πολλές φορές προκαλούν αμηχανία. Βλέπουμε περιπτώσεις ανθρώπων όπου με ευστοχία επικοινωνούν και προβάλλουν τις θέσεις τους και τα επιχειρήματα τους. Αναρωτιόμαστε πως κι εμείς μπορούμε να διαμορφώσουμε την ισχύ της προσωπικότητας μας και να στηρίξουμε αποτελεσματικά το ρόλο μας.

 

 

EQnomics | NLP – Education protocol
«exam kick-off – Λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι για την έναρξη των εξετάσεων»
Ειδικά σχεδιασμένη σειρά εξειδικευμένων ενοτήτων που ξεκινάει στις 14 Μαρτίου 2015
Πριν λοιπόν χτυπήσει το ξυπνητήρι τη πρώτη ημέρα των εξετάσεων, η nlpgreece® φιλοξενεί την EQnomics με το ειδικά σχεδιασμένο διαδραστικό σεμινάριο της NLP Squareone® exam kick-off.
Καθώς η ώρα της τελικής ευθείας για τις εξετάσεις πλησιάζει τόσο οι μαθητές, όσο και οι γονείς, εκπαιδεύονται στη διαμόρφωση της κατάλληλης ψυχολογίας και διάθεσης για την αντιμετώπιση των εξετάσεων καθώς και στη διαχείριση της διαδρομής εκείνο το απαραίτητο διάστημα πριν τις κρίσιμες ημέρες.

 

Πανεπιστήμιο Πειραιώς | NLP Systemic
Τον Ιανουάριο ολοκληρώθηκε μια σειρά διαλέξεων με θέμα «The Synolic® Model and the NLP System».
Ο κεντρικός πυρήνας της διάλεξης αφορούσε στο ότι τα θεμέλια του συστήματος NLP είναι η διαδικασία modelling που αποτελεί και τη βάση του. Συγκεκριμένα συζητήθηκε ότι πρόκειται κατά βάση για μια συστημική και συστηματική μέθοδο αποτύπωσης των βημάτων του τρόπου σκέψης ενός ατόμου που παράγουν μια συμπεριφορά.