2106233450-452

Ποιοί είμαστε

Η nlpgreece®, έχοντας κατοχυρωμένο το εμπορικό σήμα για το NLP στην Ελλάδα [Greece] – Reg. No 187508 – συνεχίζει εδώ και 20 χρόνια, με κύριο σκοπό, να δώσει τη δυνατότητα σε ιδιώτες, και επαγγελματίες, να έχουν στα χέρια τους τις εξειδικευμένες τεχνικές του συστήματος NLP και να κάνουν τομές, που στοχεύουν στην επαγγελματική τους διάκριση, προσωπική και κοινωνική εξέλιξη τους.

Affiliated με το NLP University, Santa Cruz California (το σημείο όπου ξεκίνησε η ιστορία του συστήματος NLP) πιστοποιεί τους ενδιαφερομένους στην εκμάθηση του συστήματος NLP μέσα από τους κύκλους NLP Certification. Παράλληλα εξειδικεύεται στην εφαρμογή του σε πρωτόκολλα για: προσωπική αποτελεσματικότητα, συμβουλευτική, επαγγελματική διάκριση, εκπαίδευση. Σχεδιάζει και υλοποιεί NLPlabs (ατομικά & ομαδικά) που προσφέρουν ειδικευμένες τεχνικές για την εφαρμογή σε συγκεκριμένα θέματα της καθημερινότητας.

Αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ελλάδα στους διεθνείς φορείς του ΝευροΓλωσικού Προγραμματισμού, όπου συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα σε συνεργασία με επιστημονικές κοινότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την άντληση συμπερασμάτων σε διάφορους κλάδους, ενώ συνεργάζεται με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Στο πλαίσιο αυτό εμπλουτίζει και εξελίσσει το πεδίο εφαρμογών στην Ελλάδα, προσθέτοντας καινούργια εξειδικευμένα πρωτόκολλα που καλύπτουν νέες ανάγκες με νέες προσεγγίσεις, σύμφωνα και με τις 3ης γενιάς τεχνικές NLP.

Το προφίλ της nlpgreece®, βασίζεται στην επιλεγμένη ομάδα των συνεργατών, NLP Trainers, Master Practitioners & New Code Practitioners, οι οποίοι συνδυάζουν ακαδημαϊκή κατάρτιση, διεθνή εμπειρία, και έχουν εντρυφήσει στο σύστημα με τους ίδιους τους δημιουργούς του, Richard Bandler και John Grinder, καθώς και με τους Robert Dilts, Judith Delozier, Christina Hall, Frank Pucelik, Tad James. Ένας από του νέους στόχους – και με αφορμή τους εορτασμούς για τα 20 χρόνια παρουσίας της – είναι να δώσει τη δυνατότητα στους ενδιαφερομένους στην Ελλάδα να γνωρίσουν από κοντά τους δημιουργούς του και ήδη έχει προσκαλέσει και υλοποιεί σειρά Signature Classes μαζί τους.

Όλοι η ομάδα μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, προσεγγίζουμε το σύστημα NLP ως μια διαδικασία αποτύπωσης της διακριτής αποτελεσματικότητας (modeling), από το 1998 έχουμε προσαρμόσει το σύστημα NLP, ώστε να συμπεριλαμβάνει τις ιδιοτυπίες της Ελληνικής γλώσσας και κουλτούρας, είμαστε πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης <ΚΔΒΜ #1>, προωθούμε την πανεπιστημιακών προδιαγραφών εκμάθηση του συστήματος NLP, την συνεχή έρευνα, και εμπλουτίζουμε συνεχώς τις δικές μας γνώσεις.

 

Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου
Phd – Global NLP Master Trainer

Alexandra Efthimiadou pic
Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου
Raftopoulou Mirto logo
Μυρτώ Ραφτοπούλου
Yanis Athanasopoulos pic
Γιάννης Αθανασόπουλος
Maria Mavropoulou pic
Μαρία Μαυροπούλου
Marianna Antonakaki pic
Μαριάννα Αντωνακάκη
Νάσια καραγιάννη φωτο
Νάσια Καραγιάννη
Anastasia Tomara pic
Αναστασία Τομαρά
Aris Chamodrakas pic
Άρης Χαμόδρακας
NGT pic
Νικόλας Θεοδώρου
Μπάμπης Σμαραγδάκης
Vassia Giannakopoulou pic
Βάσσια Γιαννακοπούλου
Ainola Terzopoulou pic
Αϊνόλα Τερζοπούλου
Ilias Diamantis photo
Ηλίας Διαμάντης
Katwerina Salavoura pic
Κατερίνα Σαλαβούρα
Andromachi Soulopoulou pic
Ανδρομάχη Σουλοπούλου
Karaisarli photo
Ουρανία Καραϊσαρλή