2106233450-452

Κατερίνα Σαλαβούρα

H Κατερίνα Σαλαβούρα αποφοίτησε από το τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια με θέμα τη Γλωσσολογία και την Αρχαία και Νεοελληνική Λογοτεχνία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και σε σεμινάρια με θέμα την Ψυχολογία του Εφήβου στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στην αναζήτηση της για νέους τρόπους προσέγγισης και εκπαίδευσης και με την πολυετή πείρα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε ως NLP Master Practitioner, είναι μέλος του European Board of NLP και εκτός από το να διδάσκει μαθητές, συμβουλεύει και εκπαιδεύει γονείς και καθηγητές στον τρόπο προσέγγισης και εξέλιξης των εφήβων μέσα από το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό της σεμινάριο «Εκπαιδεύοντας την Εκπαίδευση».

Αυτό τον καιρό παρακολουθεί το ΜΠΣ Communication and Media Studies του ΑΠΚΥ, και το ΜΠΣ Professional Management του Πανεπιστημίου Πειραιά. Στόχος της η επικοινωνιακή πολιτική στο σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα μέσα από την προσέγγιση της συστημικής διαχείρισης προβλημάτων στο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Έχει εικοσαετή πείρα ως εκπαιδευτικός- φιλόλογος σε μεγάλα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια μέσης εκπαίδευσης της Αττικής και είναι συνεργάτης της nlpgreece® με εξειδίκευση στο τομέα της Εκπαίδευσης & της Γονεϊκής εκπαίδευσης.

Τον ελεύθερο χρόνο της γράφει σε blogs και ηλεκτρονικούς ενημερωτικούς ιστότοπους, συμμετέχει σε εθελοντικές ομάδες για το περιβάλλον και σε ομάδες για την εκπαίδευση αρχαρίων στην ελληνική γλώσσα, ενώ η προτεραιότητα της είναι να περνά ουσιαστικό χρόνο με την ανιψιά της, βοηθώντας την να ανακαλύψει τον θαυμαστό υπέροχο κόσμο των δυνατοτήτων της.