2106233450-452

Ανδρομάχη Σουλοπούλου

Η Ανδρομάχη Σουλοπούλου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της από τον τομέα της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων, ενώ εργάστηκε πολλά χρόνια ως στέλεχος του Γραφείου Τύπου της COSMOTE. Έχοντας έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες, ασχολήθηκε με τη μουσική και το θέατρο, κάνοντας μαθήματα πιάνου, τραγουδιού αλλά και υποκριτικής. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες συναυλίες καθώς και παραστάσεις.

Στο πλαίσιο της προσωπικής της αναζήτησης και εξέλιξης, ήρθε σε επαφή με τη φιλοσοφία της Γιόγκα, την οποία και διδάσκεται αυτή την περίοδο, ενώ ασπάζεται και υιοθετεί τη λογική μιας ολιστικής προσέγγισης της ανθρώπινης ύπαρξης, επιδιώκοντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Αναζητώντας παράλληλα να βελτιώσει και να κατανοήσει τις λειτουργίες του ανθρώπινου νου, ανακάλυψε το σύστημα NLP, το οποίο με τις εφαρμογές και τις τεχνικές του, της παρείχε ένα δυνατό εργαλείο όχι μόνο αυτογνωσίας, αλλά και περαιτέρω εμβάθυνσης στον τομέα της επικοινωνίας.

Σήμερα εφαρμόζει τις πρακτικές του NLP στη διδασκαλία πιάνου σε μικρά παιδιά, ενώ φιλοδοξεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο αυτό, εντάσσοντας το σύστημα του NLP στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Αγαπά τη φύση και στον ελεύθερο χρόνο της συμμετέχει σε διάφορες εθελοντικές δράσεις είτε αφορούν το περιβάλλον είτε την κοινωνία. Το καλοκαίρι του 2015 βρέθηκε εθελόντρια στη Σάμο συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση του θέματος των προσφύγων, ενώ υπήρξε εθελόντρια και στη WWF, σε ακριτική περιοχή της χώρας, συμμετέχοντας σε πρόγραμμα για την προστασία πτηνού που τελεί υπό εξαφάνιση.