Επαγγελματική Διάκριση​

Επιχειρηματίες, στελέχη, άνθρωποι από το χώρο των νομικών υπηρεσιών, σύμβουλοι, δημοσιογράφοι, επικοινωνιολόγοι ήδη επιδεικνύουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο περιβάλλον στο οποίο κινούνται και συναλλάσσονται, γνωρίζοντας τεχνικές του συστήματος NLP για μεγαλύτερη ευελιξία σκέψης, ετοιμότητα λόγου, επιχειρηματολογία και διορατικότητα.

Ενδεικτικές εταιρείες που μας έχουν εμπιστευτεί

Eξειδικευμένα NLP προγράμματα​​

Βλέπουμε περιπτώσεις επαγγελματιών που με ευστοχία, άνεση και ευελιξία αντιμετωπίζουν προκλήσεις, διαχειρίζονται καταστάσεις και γνωρίζουν τι να πουν την πιο κατάλληλη στιγμή. Έχει παρατηρηθεί, ότι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητά τους είναι λεπτομέρειες στον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και δημιουργούν εμπειρίες και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται το λόγο στις σχέσεις και στις συναλλαγές τους πετυχαίνοντας τα αποτελέσματα που θέλουν.

Το πρόγραμμα «NLP στην Επαγγελματική Αποτελεσματικότητα» έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους μετέχοντες να έχουν στα χέρια τους αυτές τις λεπτομέρειες: επαναπροσδιορίζοντας με δημιουργικότερο τρόπο σκέψης τις προσεγγίσεις τους σε επαγγελματικές καταστάσεις και ενδυναμώνοντας το προσωπικό αποτύπωμά τους.

Οι τεχνικές και οι προσεγγίσεις βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις και τα ευρήματα τω νενυροεπιστημών σχετικά  με τη νευροπλαστικότητα‬‬ (neuroplasticity), τη δυνατότητά του μυαλού να εξελίσσεται συνεχώς διευρύνοντας τις επιλογές και τις δυνατότητές μας.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι μετέχοντες παίρνουν πσιτοποιητικό παρακολούθησης “NLP for Professional Effectiveness” του European Board of NLP.

Λέξεις που αλλάζουν τον τρόπο σκέψης

LAB (Language and Behavior) Profile®

  • Προβλέψτε τη συμπεριφορά των ανθρώπων από τη γλώσσα που χρησιμοποιούν
  • Ανακαλύψτε γρήγορα τι είναι πραγματικά σημαντικό για τους ανθρώπους σε μια δεδομένη κατάσταση
  • Γνωρίστε τη δύναμη συγκεκριμένων λέξεων και φράσεων και τους τύπους των ανθρώπων με τους οποίους λειτουργούν
  • Προσδιορίστε τη γλώσσα που χρειάζεται, για να βοηθήσετε τους ανθρώπους να είναι λιγότερο αντιδραστικοί στις αλλαγές
  • Δώστε κίνητρο στον εαυτό σας, ακόμα κι όταν σας είναι δύσκολο, χρησιμοποιώντας λέξεις που αλλάζουν τον τρόπο σκέψης

Τα LAB Profile® (Προφίλ γλώσσας και συμπεριφοράς), είναι ένα ψυχο-γλωσσικό εργαλείο και συνάμα τρόπος εκπαίδευσης που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι παρακινεί τους ανθρώπους και πώς να τους προσεγγίσετε.

– read more –

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε αυτό το εργαλείο να το χρησιμοποιείτε ή να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες αξιοποίησής του, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Η nlpgreece® είναι affiliate member της Shelle Rose Charvet & wordsthatchangeminds. 

Success Factor Modelling - SFM™

H διαμόρφωση του ιδανικού τρόπου σκέψης (mindset) για την αποτελεσματικότητα εγχειρημάτων και ρόλων

To μυαλό μπορεί να έχει διαφορετική ατζέντα, όταν κάνουμε σχέδια για εγχειρήματα και νέους ρόλους.
Η νέα εποχή που διανύουμε χαρακτηρίζεται από ανατροπή. Στερεί από τους επαγγελματίες την απαραίτητη προσήλωση και ανθεκτικότητα για να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν με επιτυχία τους στόχους τους, τα εγχειρήματα τους. Περιορίζει τις επιχειρήσεις και στελέχη στη διαχείριση της ανάπτυξης και της βιωσιμότητας τους.  Εν τω μεταξύ, μια νέα γενιά οργανισμών, επιχειρηματιών και επαγγελματιών δείχνουν να ξεπερνούν τις προκλήσεις, να προχωρούν με ευρηματικότητα και ευελιξία. Ποια είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά;

Ένας από τους πιο έγκριτους μελετητές και σύγχρονους συνεχιστές του συστήματος NLP, ο Robert Dilts, εστίασε στη μελέτη leading minds διεθνώς. Πώς σκέφτονται και τι τους προσδίδει τα εχέγγυα που τους διασφαλίζουν μια επιτυχημένη πορεία;

Η μελέτη είχε σαν αποτέλεσμα την αποκωδικοποίηση κρίσιμων παραγόντων και ειδοποιών στοιχείων που τονίζουν στη στενή σχέση ανάμεσα στον τρόπο σκέψης (mindset), στις ενέργειες που υιοθετούνται και στα αποτελέσματα. H σύνθεση αυτών των παραγόντων οδήγησε στην προσέγγιση SFM™ ( Success Factor Modeling) , η οποία συντελεί στο να διαμορφώνεται ο ιδανικός τρόπος σκέψης (mindset) για την αποτελεσματική διαχείριση ενός εγχειρήματος, ενός ρόλου, ενός νέου έργου (project), για την αναθεώρηση και ευθυγράμμιση σε νέα νοοτροπία και πρακτικές. Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το SFM™ για δικά σας επαγγελματικά εγχειρήματα και ρόλους ή για ενδοεταιρικά projects καλώντας στο 210 6233450 η email [email protected]

Η nlpgreece® είναι authorized partner & cooperator της Dilts Strategy Group για την εφαρμογή του Success Factor Modeling™ στην Ελλάδα και Κύπρο.

– read more – 

Ζητήστε αναλυτικές πληροφορίες​

Καλάθι