Γιάννης Αθανασόπουλος​

Ο Γιάννης Αθανασόπουλος είναι ιδρυτής της REPEBU και Senior Trainer της nlpgreece®. Ειδικεύεται στην εκπαίδευση στελεχών και τη συμβουλευτική εταιριών.

Στόχοι του, η ανάπτυξη και εξέλιξη επιχείρησεων και των εργαζομένων, με έναν νέο τρόπο σκέψης & συμπεριφοράς των εργαζομένων της, μέσα από την προσωπική τους & επαγγελματική εξέλιξη.

Ως Μηχανολόγος Ναυπηγός, με MBA από το Manchester Business School, ξεκίνησε την καριέρα του από τη ναυτιλία και πέρασε γρήγορα στη βιομηχανία παραγωγής σιδήρου στην Ελλάδα και Βαλκάνια, ασχολείται με την εκπαίδευση και εξέλιξη των εργαζομένων και των στελεχών.

Πιστοποιημένος Master NLP Trainer & Consultant από το NLP University στο UCSC (από τον R. Dilts & J. DeLozier), coach στο Mindset Maps International, coach και με τη μεθοδολογία RETaC, certified New Code NLP Practitioner, ειδικεύεται σε θέματα βελτίωσης της αποτελεσματικότητας επαγγελματιών, επιχειρηματιών και στελεχών. 

Έχει λάβει μέρος σε ερευνητικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από το ERASMUS+ σχετικά με την ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων πάνω στην επικοινωνία για Ιατρούς & τη διαχείριση του άγχος στον εργασιακό χώρο.

Έχει αναπτύξει ένα μοντέλο σχετικά με τη λήψη αποφάσεων, με το όνομα theYmodel™ και είναι και τακτικός καλεσμένος ως ομιλητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. 

Κατέχει θέση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο Ελλήνων Αποφοίτων του Manchester Business School. Είναι επίσης μέλος του Global NLP Training & Consulting Community, του European Board of NLP, European Community of NLP.

Αφιερώνει ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού και ελεύθερου χρόνου & ενέργειάς του, υποστηρίζοντας από τη θέση του Volunteer Coordinator στο Animasyros Animation Film Festival

Καλάθι