Ηλίας Διαμάντης​

Ilias Diamantis photo
Ηλίας Διαμάντης​

Ο Ηλίας Διαμάντης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Πολιτικός Δομικών Έργων στις Σέρρες και Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

Το 2003, πριν ακόμα την ολοκλήρωση των σπουδών του, ανοίγει το δικό του Τεχνικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Μελετάει και εφαρμόζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του digital marketing και των social media και το 2013 γίνετε μέλος σε online επιχειρηματικές κοινότητες και κάθε χρόνο ταξιδεύει στο εξωτερικό για να παρευρεθεί σε Business Masterminds και Business Events. Το 2014, επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δράσεις και στην Αθήνα.

Ταυτόχρονα, έχει φτιάξει το κορυφαίο ενημερωτικό site για το κύριο αντικείμενο ενασχόλησης του, που είναι η έκδοση Αδειών Λειτουργίας Καταστημάτων (www.adeiesleitourgias.gr)

Είναι πιστοποιημένος NLP Trainer από το NLP University, Santa Cruz, California και χρησιμοποιεί το σύστημα του NLP για την ανάπτυξη της επιχείρησης του και πάθος του είναι να το διδάξει σε όσους περισσότερους επιχειρηματίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Καλάθι