Ουρανία Καραΐσαρλή

Karaisarli photo
Ουρανία Καραΐσαρλή​

Η Ουρανία Καραϊσαρλή με περισσότερα από 33 χρόνια εμπειρίας στο Υπουργείο Οικονομικών, διετέλεσε επί σειρά ετών Υποδιευθύντρια Φορολογίας και Ελέγχου. Υπήρξε Αναπληρώτρια Διευθύντρια Δ.Ο.Υ. και Περιφερειακή Διευθύντρια του Σ.Δ.Ο.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Συμμετείχε από το 2013 στην Ομάδα Μονίμων Εκπαιδευτών του Υπουργείου Οικονομικών και μετεκπαιδεύτηκε στο Βερολίνο. Αποτέλεσε μέλος της συντακτικής ομάδας του «Φορολογικού Οδηγού», έκδοσης του Υπουργείου Οικονομικών.

Το μεταπτυχιακό της έγινε στον Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών Μονάδων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ανήκει στο Ενιαίο Μητρώο Διδακτικού Προσωπικού του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, για την επιμόρφωση στελεχών του Δημοσίου και των ελεγκτών βεβαίωσης.

Διδάσκει ανάπτυξη δεξιοτήτων για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα στο Κοινωνικό Πανεπιστήμιο. Εκπαιδεύει επαγγελματικές ομάδες και επιχειρήσεις σε θέματα διοίκησης, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και επίτευξης στόχων.

Ως πιστοποιημένη NLP Practitioner συνεργάζεται με την nlpgreece® και εξειδικεύει το σύστημα NLP σε επιχειρήσεις (NLP business coaching & training) για την διαχείριση αλλαγών και επιτυχή αντιμετώπιση προκλήσεων.

Shopping cart