Έλλη Παπαδοπούλου

Έλλη Παπαδοπούλου​

Η ‘Ελλη Παπαδοπούλου, ιδρύτρια της HeartFert, Your Fertility Mindset®, είναι Trainer & NLP Developer στην nlpgreece® όπως και επιστημονικός συνεργάτης του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Απόφοιτος Ψυχολογίας (BSc Psychology, University of London) με MBA στο City University Business School, εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρείες στρατηγικής επικοινωνίας για κορυφαία global brands στο Λονδίνο και την Αθήνα, για 15 δημιουργικά χρόνια.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της ψυχο-κοινωνικής υποστήριξης και του ανθρώπινου δυναμικού και φιλοδοξία της είναι να παραμείνει για πάντα ‘μαθήτρια’.

Η πιστοποίηση της ως NLP Global Trainer & Consultant από το NLP University, Santa Cruz, California, αποτελεί κομβικό σημείο της προσωπικής και επαγγελματικής της εξέλιξης. Εφαρμόζει και μεταλαμπαδεύει το σύστημα ΝLP στο πλαίσιο της ψυχικής υγείας και ευημερίας, της εργασίας, της επικοινωνίας και της προσωπικής αποτελεσματικότητας. Σχεδιάζει και διεξάγει προγράμματα ατομικής συμβουλευτικής, εκπαιδεύσεις και workshops, και συντονίζει ομάδες.

Mε μεταπτυχιακές σπουδές Coaching (ΕΚΠΑ), οι διεθνείς πιστοποιήσεις που έχει ολοκληρώσει με επιτυχία συμπεριλαμβάνουν:
– Meta-trauma & PTSD Prevention Trainer, Meta International Inc.
– Social Panorama Trainer & Consultant (μεθοδολογία της Mental Space Psychology)
– Points of You® Consultant (τεχνικές δημιουργικής Φωτο-θεραπείας

Εξειδίκευση και πάθος της είναι ο χώρος της Γονιμότητας, της Υπογονιμότητας και της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Είναι ιδρύτρια της HeartFert, Your Fertility Mindset® και δημιουργός του ομώνυμου συστήματος-προγράμματος, με αποστολή την ψυχοκοινωνική υποστήριξη ατόμων, ζευγαριών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν προκλήσεις γονιμότητας καθώς και την εκπαίδευση των θεραπευτικών ομάδων που στέκονται δίπλα τους.

Πιστεύει βαθιά ότι η Γονιμότητα εκτός από στάδιο ζωής είναι και στάση ζωής. Το Γόνιμο Mindset διευρύνει τον τρόπο που σκεπτόμαστε, νιώθουμε και ενεργούμε κάθε μέρα, σε οποιοδήποτε πεδίο, πέραν και πλέον της Αναπαραγωγής.

Συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια και εκπαιδεύσεις και πρεσβεύει σε Ελλάδα και εξωτερικό την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση ως προς τη Γονιμότητα.

Είναι professional member των: ANLP International, ESHRE (European Society of Human Reproduction & Embryology), European Fertility Society, British Psychological Society, American Psychological Association, της πλατφόρμας Γονεϊκότητας projectparenting.gr και της διεθνούς πλατφόρμας Fertially.com.

Απολαμβάνει κάθε μορφή τέχνης, με ιδιαίτερη αδυναμία στο θέατρο, την κλασσική μουσική και τα εικαστικά. Αγαπά τη θάλασσα, τη φύση και τα ζώα, λατρεύει να ταξιδεύει και να γνωρίζει νέους τρόπους, πολιτισμούς και ανθρώπους και χαίρεται την παρέα αγαπημένων φίλων.

Καλάθι