Αναστασία Τομαρά

Anastasia Tomara pic
Αναστασία Τομαρά​

H Αναστασία Τομαρά είναι Leadership Expert & Coach και στην επαγγελματική της καθημερινότητα προσεγγίζει την ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και το coaching επιστρατεύοντας NLP techniques σε συνδυασμό με το εφαρμοσμένο θέατρο.

Τα τελευταία χρόνια έχει στελεχώσει εταιρείες όπως η Cosmote και η Intralot σε θέσεις ευθύνης αναλαμβάνοντας καθήκοντα Performance Manager, on the Job Trainer & Coach. Στo πλαίσιο των Labs και trainings, που αναλαμβάνει, στοχεύει και επιτυγχάνει την ενεργή συμμετοχή των εκπαιδευόμενων, διευκολύνει τη μετάδοση γνώσης και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη διαπροσωπικών ικανοτήτων.

Στην 15ετή πορεία της στην Cosmote, κατάφερε να αποδείξει πως η out-of-the-box ανάπτυξη εργαζομένων και το personal coaching, ειδικά στο κομμάτι των πωλήσεων και του customer service, παρέχει επιπλέον κατάρτιση σε απαραίτητες γνώσεις & δεξιότητες, συμβάλλει στην αποδέσμευση του εργαζομένου από αυτοπεριοριστικές αντιλήψεις, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει καλύτερη προσαρμογή στην κουλτούρα της επιχείρησης.

Το ακαδημαϊκό της υπόβαθρο προέρχεται από σπουδές στο Marketing ενώ είναι Certified Master NLP & New Code Practitioner από την nlpgreece® in affiliation με το NLP University της Santa Cruz, California.

Όταν δεν πραγματοποιεί trainings ή σχεδιάζει νέα Labs, μπορείς να την εντοπίσεις να ασχολείται με την ιστιοπλοΐα ή να συμμετέχει σε playback performances με την ομάδα Playback Nuevo, που αποτελείται από ειδικά εκπαιδευμένα μέλη στις τεχνικές του Αυθόρμητου Θεάτρου.