Παναγιώτης Τσάγκας

Παναγιώτης Τσάγκας​

Ο Παναγιώτης Τσάγκας μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Δικηγόρος το 2009 με εξειδίκευση στο Αστικό, Ποινικό και Διοικητικό Δίκαιο. Είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και έχει παρακολουθήσει πιστοποίηση σχετικά με τη «Διαχείριση Χωρισμού-Διαζυγίου Γονέων» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Με ενθουσιασμό για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη ξεκίνησε από νωρίς την εξερεύνηση των απέραντων δυνατοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού. Είναι πιστοποιημένος NLP Global Trainer από το NLP University Santa Cruz California και έχει Certificate in Coaching AC Accredited από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διατέλεσε μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Παιχνιδιών Ρόλων και Στρατηγικής, ιδρυτής της συγγραφικής ομάδας «Ιδιωτικά Σύμπαντα» και της «Athens’ Metacartographic Society», γραμματέας του συλλόγου «Ελληνική Ακαδημία Κινεζικών Φιλοσοφικών και Γυμναστικών Τεχνών» (Φοίνικας), γραμματέας του «Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Γου-Κουνγκ Νοτίου Ελλάδος», ιδρυτικό μέλος & ταμίας του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών και δωρητών κυττάρων του αίματος «Δίνω Ζωή», ιδρυτικό μέλος & συντονιστής της Λέσχης Βιβλίων Αμαλιάδας και αντιπρόεδρος του συλλόγου «Φίλοι της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας».

Μιλάει τρεις γλώσσες, έχει συγγράψει πληθώρα άρθρων στον περιοδικό, ηλεκτρονικό τύπο και σε ειδικές εκδόσεις και έχει πληθώρα ενδιαφερόντων με ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τη μουσική (κλασική και ηλεκτρική κιθάρα), τον αθλητισμό (Μπάσκετ, Extreme Sports) και τις πολεμικές τέχνες (Shaolin Kung Fu, Tai-Chi).

Καλάθι