Μιλούν για εμάς

O Βαγγέλης Παπαλιός, από τις εκδόσεις Directions, προλογίζει την Ευθυμιάδου Αλεξάνδρα PhD και μιλάει για την nlpgreece® στην εκδήλωσης απονομής πτυχίων του NLP University

O καθ. κ Νικήτας Ασημακόπουλος, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, του τμήματος Πληροφορικής, προλογίζει την Ευθυμιάδου Αλεξάνδρα PhD και μιλάει για την nlpgreece®

O καθ. κ. Παύλος Σωτηριάδης, μιλάει για την nlpgreece® σε εκδήλωση απονομής certifications.

O λεκτ. Γιώργος Φουντουλάκης, της Περιβαλλοντολογικής Ψυχολγίας, διδάκτορ της Θεολογικής σχολής ΕΚΠΑ, μιλάει για την nlpgreece® κατά την απονομή των certifications για το NLP Univeristy.

H επικ. καθ. Αντωνιάδου Μαρία της Οδοντιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ, ήταν προσκεκλημένη και μίλησε κατά την απονομή του NLP University, στη Μουσική Βιβλιοθήκη της Λίλια Βουδούρη, το Δεκέμβριο 2023.

Ο κ. Μωυσής Σεργιάννης, CEO Αlternative Media & η κα. Αναστασία Παντικού Υπέυθυνη Προγράμματος Leading Minds, μας τίμησαν με την παρουσία τους κατά την απονομή των certifications του NLP University του 2023, στη Μουσική Βιβλιοθήκη της Λίλιαν Βουδούρη.

Κάθε μέρα είμαστε μπροστά σε διάφορα σταυροδρόμια. Έχουμε συνήθως 2-3 επιλογές που ενδεχομένως δεν μας αρέσουν αρκετά. Ωστόσο, είναι αναγκαίο να πάρουμε μια κατεύθυνση. Ένιωθα ότι έψαχνα να βρω την καλύτερη αυτή κατεύθυνση. Στράφηκα στο NLP και επέλεξα την nlpgreece®, για να εκπαιδευτώ, να πάρω απαντήσεις, να μάθω τρόπους και τεχνικές που θα με οδηγούσαν σε ένα νέο πλαίσιο σκέψης και ενέργειας. Σ' αυτήν την πορεία ανακάλυψα νέα, αχαρτογράφητα μονοπάτια του νου και έμαθα να χρησιμοποιώ ακόμη αποτελεσματικότερα τους προσωπικούς μου πόρους. Ξαφνικά, συνειδητά -και όχι μαγικά-, μέσα από τις τεχνικές του NLP δημιούργησα όσες κατευθύνσεις επιθυμούσα να εναρμονίζονται με τα δικά μου "θέλω" και ανακάλυψα ότι είχα δυνατότητες, τις οποίες δεν γνώριζα. Είναι μαγικό, αλλά χωρίς μαγικό ραβδάκι! Μόνο με γνώσεις και με εκπαίδευση, που η nlpgreece® αριστουργηματικά σου παρέχει. Άλλαξε η ζωή μου; Άλλαξε, και μαζί της άλλαξε και ο τρόπος που βλέπω εγώ τον εαυτό μου, τον κόσμο και τις δυνατότητές μου. Ευχαριστώ nlpgreece®!
Στράτος Τσαχπίνης
Managing Director
Mε το NLP ξεκλειδώνεις τους κωδικούς της αποτελεσματικότητας, της κατανόησης, της αυτογνωσίας, της επικοινωνίας. Εμβαθύνεις στις εσωτερικές αιτίες που παράγουν τη δική σου συμπεριφορά και τις αντανακλάσεις της στους άλλους, αλλά και αντίστροφα. Παράλληλα εξοπλίζεσαι με χρήσιμες τεχνικές, που σε κάνουν ανταγωνιστικότερο. Ειδικά για ανθρώπους που η επικοινωνία και η διαχείριση σχέσων κάθε είδους, είναι και επάγγελμα, είναι αδιανόητη η έλλειψη επαφής με το NLP.
Παγώνης Χρίστος - Δημοσιογράφος
Χρ. Παγώνης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ
Thank you for your work and facilitation, to create a better world, providing help, knowledge and inspiration.
Patricia Demos Filippou
Busieness Owner - Entrepreuner (Australia)
Very high up there at the TOP! A much-required statement before I begin to describe how after studies to post-grad level, Executive Corporate training and presentations one too many (but never enough!) I can safely say that the critical factor, the striking difference that distinguishes the few amongst these many experiences, is in the delivery and know-how. Alexandra, does all that and sets an example of professionalism, integrity and personal investment in guiding her audience through each day, of each module throughout the duration of the seminar. Her knowledge of NLP is impeccable, while sessions, material and schedules are spot-on, however, that extra something that I have found rare to encounter is the challenge! Undoubtedly, a clear recommendation for a robust Certification course, on a fascinating subject, which I would challenge anyone to experience, even if one believes that they have done it before!
NGT pic
Νικόλας Θεοδώρου
Entrepreneur
Τρόπος ζωής! Αυτό ακριβώς σημαίνει για εμένα το σύστημα NLP. Ένας τρόπος που με οδήγησε σε φωτεινούς δρόμους και που σηματοδότησε μια πλήρη αλλαγή στην αποτελεσματική χρήση των δυνατοτήτων μου, την αντιμετώπιση προκλητικών καταστάσεων με επιτυχία αλλά και την μετατροπή κάθε στόχου σε επίτευξη. Ένα τρόπο ζωής στον οποίο μακριά από στερεότυπες εκπαιδεύσεις έμαθα να παρατηρώ και όχι να βλέπω ένα ολόκληρο κόσμο που ποτέ έως την λήψη των γνώσεων του NLP δεν έβλεπα. Με πλήρη εφαρμογή τόσο στις επαγγελματικές δραστηριότητες αλλά και στην προσωπική ζωή μου έδωσε και συνεχίζει να μου δίνει όλα τα επιστημονικά εφόδια στον νέο τρόπο σκέψης αποδεσμευοντας με, από στερεότυπες πεποιθήσεις για ανθρώπους και καταστάσεις. Ένας τρόπος ζωής που βελτιώνει τις ανθρώπινες μου δεξιότητες και απεριόριστα την αληθινή επικοινωνία. Τη επικοινωνία με σεβασμό στην διαφορετικότητα και στον τρόπο αντίληψης του κάθε ανθρώπου. Και αυτός ο τρόπος ζωής του NLP είναι αυτός που χαρακτηρίζει και τις ταπεινές και μικρές μου επιτυχίες αυτές τις νίκες που κάποτε φαίνονταν ως αδύνατες. Είμαι σίγουρος για τις προκλήσεις, τα εμπόδια και τις κρίσεις που πολλές φορές θα συνεχίζουν να παρουσιάζονται στην ζωή. Η δύναμη όμως της γνώσης του NLP, οι πρακτικές του εφαρμογές και τα μοντέλα του μου δίνουν το άπλετο φως ώστε να τα βιώνω σε ένα τρόπο ζωής γεμάτο φως. Γεμάτο αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Γεμάτο ισορροπία και πληρότητα! Και αυτό ναι, για μένα είναι ένας νέος τρόπος ζωής. Μαγικός και πανέμορφος!
Χρήστος Γ. Κουτσόπουλος
General Manager Athenaeum Hotel Group
Ανέκαθεν είχα την θέληση και τις ικανότητες να προχωρήσω στην ζωή μου σε διάφορα επίπεδα, αλλά θα με παρομοίαζα σαν το σκύλο που κυνηγά την ούρα του, επαναλάμβανα φαύλους κύκλους. Παρότι έψαχνα να βρω λύσεις με διάφορες μεθόδους. Ήταν σαν να υπήρχαν κάποιοι απροσπέλαστοι αόρατοι τοίχοι που δεν γνώριζα. Το NLP με βοήθησε να τους εντοπίσω και να τους γκρεμίσω μονομιάς χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά, έτσι προχώρησα μπροστά, με εκπληκτική ταχύτητα και σιγουριά. Τόσο γρήγορα και τόσο απλά. Εάν δεν το ζούσα, δεν θα πίστευα ότι μπορεί να συμβεί!
Αλεξανδρή Δήμητρα
Εξειδικευμένη Διατροφολόγος
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, συνειδητοποίησα πράγματα που ήταν ασαφή στο μυαλό μου, αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς και δεν φοβάμαι τόσο, να φοβάμαι, να κάνω λάθη, να ακούω τα συναισθήματά μου, να βάζω στόχους. Η αλλαγή του τρόπου σκέψης για κάποιον που θέλει πραγματικά να βγάλει τα εμπόδια απ’ τη ζωή του, δεν είναι πλέον στο μυαλό μου κάτι υπερβολικά χρονοβόρο και επίπονο
Κατερίνα Μιχαλάκη
Φυσικός
Καλάθι