Μιλούν για εμάς

O καθηγητής κ Νικήτας Ασημακόπουλος, από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, του τμήματος Πληροφορικής, προλογίζει την Ευθυμιάδου Αλεξάνδρα PhD και μιλάει για την nlpgreece®

O καθ. κ. Παύλος Σωτηριάδης, μιλάει για την nlpgreece®

Mε το NLP ξεκλειδώνεις τους κωδικούς της αποτελεσματικότητας, της κατανόησης, της αυτογνωσίας, της επικοινωνίας. Εμβαθύνεις στις εσωτερικές αιτίες που παράγουν τη δική σου συμπεριφορά και τις αντανακλάσεις της στους άλλους, αλλά και αντίστροφα. Παράλληλα εξοπλίζεσαι με χρήσιμες τεχνικές, που σε κάνουν ανταγωνιστικότερο. Ειδικά για ανθρώπους που η επικοινωνία και η διαχείριση σχέσων κάθε είδους, είναι και επάγγελμα, είναι αδιανόητη η έλλειψη επαφής με το NLP.
Παγώνης Χρίστος - Δημοσιογράφος
Χρ. Παγώνης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ
Very high up there at the TOP! A much-required statement before I begin to describe how after studies to post-grad level, Executive Corporate training and presentations one too many (but never enough!) I can safely say that the critical factor, the striking difference that distinguishes the few amongst these many experiences, is in the delivery and know-how. Alexandra, does all that and sets an example of professionalism, integrity and personal investment in guiding her audience through each day, of each module throughout the duration of the seminar. Her knowledge of NLP is impeccable, while sessions, material and schedules are spot-on, however, that extra something that I have found rare to encounter is the challenge! Undoubtedly, a clear recommendation for a robust Certification course, on a fascinating subject, which I would challenge anyone to experience, even if one believes that they have done it before!
NGT pic
Νικόλας Θεοδώρου
Entrepreneur
Thank you for your work and facilitation, to create a better world, providing help, knowledge and inspiration.
Patricia Demos Filippou
Busieness Owner - Entrepreuner (Australia)
Ανέκαθεν είχα την θέληση και τις ικανότητες να προχωρήσω στην ζωή μου σε διάφορα επίπεδα, αλλά θα με παρομοίαζα σαν το σκύλο που κυνήγα την ούρα του, επαναλάμβανα φαύλους κύκλους. Παρότι έψαχνα να βρω λύσεις με διάφορες μεθόδους. Ήταν σαν να υπήρχαν κάποιοι απροσπέλαστοι αόρατοι τοίχοι που δεν γνώριζα. Το NLP με βοήθησε να τους εντοπίσω και να τους γκρεμίσω μονομιάς χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά, έτσι προχώρησα μπροστά, με εκπληκτική ταχύτητα και σιγουριά. Τόσο γρήγορα και τόσο απλά. Εάν δεν το ζούσα, δεν θα πίστευα ότι μπορεί να συμβεί!
Αλεξανδρή Δήμητρα
Εξειδικευμένη Διατροφολόγος
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, συνειδητοποίησα πράγματα που ήταν ασαφή στο μυαλό μου, αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς και δεν φοβάμαι τόσο, να φοβάμαι, να κάνω λάθη, να ακούω τα συναισθήματά μου, να βάζω στόχους. Η αλλαγή του τρόπου σκέψης για κάποιον που θέλει πραγματικά να βγάλει τα εμπόδια απ’ τη ζωή του, δεν είναι πλέον στο μυαλό μου κάτι υπερβολικά χρονοβόρο και επίπονο
Κατερίνα Μιχαλάκη
Φυσικός