NLP Certification Studies

σε affiliation με το NLP University, Santa Cruz, California

Certification

Αποκλειστική συνεργασία & με την εγκυρότητα του NLP University, Santa Cruz, California, με πρόσβαση στις νέες προσεγγίσεις και στη διεθνή κοινότητά του NLP

Εξελίξη

Ανάλυση & εξειδίκευση των τεχνικών του συστήματος NLP έχοντας πρόσβαση στις τελευταίες εξελίξεις της ψυχολογίας και των νευροεπιστημών

Εξειδίκευση

Εφαρμογή σε πολλά επίπεδα της καθημερινότητας: προσωπική εξέλιξη, επαγγελματική διάκριση, συμβουλευτική, coaching, mentoring, παιδιά και έφηβοι. Ειδικά πρωτόκολλα στην υγεία.

Faculty

9 Έλληνες NLP Trainers& το εκπαιδευτικό επιτελείο του NLP University, Santa Cruz, California

Οφέλη

Για όσους θέλουν να σπουδάσουν σε βάθος το σύστημα NLP και όλες τις τεχνικές του με επιστημονική τεκμηρίωση, και να μάθουν πώς να τα βάλουν σε εφαρμογή σε όλους τους τομείς και ρόλους της ζωής τους.

Η λίστα των εξειδικεύσεων είναι ανεξάντλητη. Kάποια από τα οφέλη για τους μετέχοντες είναι:

Να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε προκλήσεις, να διέρχονται αλλαγές, να διαχειρίζονται νέους ρόλους στη ζωή τους με διευρυμένο τρόπο σκέψης και περισσότερες επιλογές, και να δίνουν λύση ακόμα και στα πιο επίμονα προβλήματα (Personal Success)

Να γνωρίζουν πώς να καθοδηγούν τον εαυτό τους και άλλους στην επίτευξη στόχων και επιδιώξεων τους, αναφορικά στην οικονομική, επαγγελματική ανάπτυξη, προσωπική ισορροπία, συναισθηματική σταθερότητα (Professional NLP Coaching & Consulting)

Οι επαγγελματίες υγείας μαθαίνουν πώς να επιδράσουν στον τρόπο σκέψης (mindset) των πελατών τους, ώστε υιοθετώντας ένα νέο, πιο διευρυμένο σκεπτικό, να διευκολυνθεί η αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας και ευεξίας (Health, Wellfare)

Να εντάξουν το σύστημα στο επαγγελματικό περιβάλλον και να ξεχωρίσουν για την ευελιξία σκέψης, ετοιμότητα λόγου, επιχειρηματολογία με αφοπλιστική λογική και ευρηματικότητα στις αποφάσεις και τα εγχειρήματά τους (Entrepreneurship & Professional Communication)

Να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση θωρακίζοντας τα παιδιά με τεχνικές, ώστε να αναπτύξουν τον κόσμο των δυνατοτήτων τους και να στήσουν τη ζωή τους σε μια ωραιότερη και ποιοτικότερη εκδοχή τους εαυτού τους (Education & Parenting)

Οι αθλητές κι οι προπονητές μαθαίνουν πώς να δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να έχουν καλύτερο έλεγχο του σώματός τους και να αυξάνουν θεαματικά τις επιδόσεις τους (Sports)

Με την εγκυρότητα και την επιστημονικότητα της nlpgreece®, σε αποκλειστική συνεργασία με το NLP University, Santa Cruz, California, και τους 9 διαπιστευμένους NLP Trainers, τα προγράμματα Certifications απευθύνονται σε όσους θέλουν να:

Εντρυφήσουν στη συλλογιστική του συστήματος και να γνωρίσουν μία προς μία τις τεχνικές σε βάθος, με τρόπο που να τις προσαρμόσουν και ενσωματώσουν στο δικό τους στυλ και να διευρύνουν τον τρόπο σκέψης τους, σαν μια αυτόματη φυσιολογική διαδικασία.

Μάθουν πώς να το εφαρμόζουν και να το αξιοποιήσουν οι ίδιοι με ευρηματικότητα στην επίτευξη των προσωπικών αναζητήσεων, να το εντάξουν με αξιοπιστία και σοβαρότητα στις επαγγελματικές τους επιδιώξεις και στις κοινωνικές δραστηριότητές τους.

Ανήκουν στη διεθνή κοινότητα του πανεπιστημίου και να ενημερώνονται συνεχώς με νέες προσεγγίσεις και να εμπλουτίζουν το ρεπερτόριό τους με καινοτόμα εργαλεία, για να στηρίζουν τους ρόλους τους και τα εγχειρήματά τους με διακριτή αποτελεσματικότητα.

Σε βάθος εκμάθηση του συστήματος NLP

 • 6 μήνες
 • Ακαδημαϊκή κατάρτιση 
 • Πρακτική άσκηση 
 • Εξειδικεύσεις & εφαρμογές
 • NLP University International Alumni

Μάθετε περισσότερα >

Ανάλυση των βαθύτερων φίλτρων και δομών που επιδρούν στην αποτελεσματικότητα

 • 6 μήνες
 • Ακαδημαϊκή κατάρτιση
 • Πρακτική άσκηση
 • Mastermind classes
 • NLP University International Alumni

Μάθετε περισσότερα >

Απόκτηση εμπειρίας ως Professional NLP Coach σύμφωνα με τα επαγγελματικά standards

 • 7 μήνες
 • Επεξεργασία πραγματικών περιπτώσεων
 • Εποπτείες
 • Κώδικας ηθικής & δεοντολογίας
 • NOCN accreditation

Μάθετε περισσότερα >

Μοτίβα Ύπνωσης:
Σύνθεση & εφαρμογές

 • 4 μέρες
 • Trance - formations
 • Directive & non - directive language
 • New Coding Games
 • European Board of NLP

Μάθετε περισσότερα >

Πιστοποίηση NLP Trainer & Consultancy

 • 3 εβδομάδες 
 • NLP University campus
 • Full international faculty 
 • International NLP University Trainers network 

Μάθετε περισσότερα >

Πρωτόκολλα Εφαρμογής

Προσωπική
Αποτελεσματικότητα

Personal Success

Εκπαίδευση & Γονείς


Education & Parenting

Επαγγελματική Διάκριση

Entrepreneurship & Professional Communication

Συμβουλευτική

Professional NLP Coaching,
Mentoring & Consulting

Υγεία

Health
& Wellfare

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος

Ποιοι & γιατί επιλέγουν την nlpgreece®

Είμαστε η πρώτη επιλογή ανθρώπων που:

Τους αρέσει να δημιουργούν προκλήσεις για να ανακαλύψουν την εμπειρία του NLP και να το υιοθετήσουν γρήγορα ως μια αυτόματη και φυσιολογική διαδικασία και την αξιοποίηση της γνώσης σε πολλαπλούς τομείς.

Απολαμβάνουν να συμμετέχουν ενεργά με δημιουργικές παρατηρήσεις διαμορφώνοντας έτσι ένα περιβάλλον συνεχούς ροής ιδεών και εξέτασης εναλλακτικών προσεγγίσεων

Εκτιμούν τις προσγειωμένες προσεγγίσεις με άμεσες πρακτικές εφαρμογές και εξειδίκευση σε τομείς της καθημερινή τους ζωής

Έχουν διάθεση να εμβαθύνουν στις τακτικές και τις πρακτικές του NLP ώστε να διευκολύνουν την γρήγορη αφομοίωση, διατήρηση και προσαρμογή στο δικό τους δυναμικό

Μαθαίνουν καλύτερα από trainers οι οποίοι διαθέτουν επιστημονική κατάρτιση και χρησιμοποιούν την ίδια τη μεθοδολογία για να μεταδώσουν τη διάθεση για NLP

Στην nlpgreece® επιδιώκουμε να διασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα μέσα από τα προγράμματά μας. Συνεργαζόμαστε με Judith Delozier, Robert Dilts, Fraνk Pucelik, Christina Hall. H ομάδα των επιλεγμένων NLP trainers, διαθέτουν διεθνή εμπειρία έχουν εντρυφίσει με τους δημιουργούς του συστήματος, έχουν πολύπλευρη άποψη και συνεχώς ενημερώνονται σε τεχνικές και νέες προσεγγίσεις.

Τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα ώστε να λαμβάνουν υπόψη τις προκλήσεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσφέρει η Ελληνική αγορά, και είναι προσαρμοσμένα ώστε να συμπεριλαμβάνουν τις ιδιοτυπίες της Ελληνικής γλώσσας και κουλτούρας, ενώ εξειδικεύονται σε άξονες εφαρμογής.

Έχουν πει για εμάς

Διαβάστε μερικές από τις κριτικές που μας έχουν κάνει όσοι μας έχουν εμπιστευτεί

Mε το NLP ξεκλειδώνεις τους κωδικούς της αποτελεσματικότητας, της κατανόησης, της αυτογνωσίας, της επικοινωνίας. Εμβαθύνεις στις εσωτερικές αιτίες που παράγουν τη δική σου συμπεριφορά και τις αντανακλάσεις της στους άλλους, αλλά και αντίστροφα. Παράλληλα εξοπλίζεσαι με χρήσιμες τεχνικές, που σε κάνουν ανταγωνιστικότερο. Ειδικά για ανθρώπους που η επικοινωνία και η διαχείριση σχέσων κάθε είδους, είναι και επάγγελμα, είναι αδιανόητη η έλλειψη επαφής με το NLP.
Παγώνης Χρίστος - Δημοσιογράφος
Χρ. Παγώνης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ
Very high up there at the TOP! A much-required statement before I begin to describe how after studies to post-grad level, Executive Corporate training and presentations one too many (but never enough!) I can safely say that the critical factor, the striking difference that distinguishes the few amongst these many experiences, is in the delivery and know-how. Alexandra, does all that and sets an example of professionalism, integrity and personal investment in guiding her audience through each day, of each module throughout the duration of the seminar. Her knowledge of NLP is impeccable, while sessions, material and schedules are spot-on, however, that extra something that I have found rare to encounter is the challenge! Undoubtedly, a clear recommendation for a robust Certification course, on a fascinating subject, which I would challenge anyone to experience, even if one believes that they have done it before!
NGT pic
Νικόλας Θεοδώρου
Entrepreneur
Καλάθι