Προσωπική Ανάπτυξη​

Άνθρωποι που επιθυμούν να ξεφύγουν από συνήθειες και πεπατημένες, χρησιμοποιώντας το σύστημα NLP έχουν διευρύνει τις επιλογές τους, έχουν μάθει πώς να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων όταν γίνονται αλλαγές γύρω τους, και ξέρουν πως να δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων τους. 

Οι αθλητές, χρησιμοποιώντας το σύστημα NLP, ξέρουν πώς να δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να έχουν καλύτερο έλεγχο του σώματός τους,και να αυξάνουν θεαματικά τις επιδόσεις τους.

Οφέλη

Το σύστημα NLP μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια όλων εκείνων των ανθρώπων που επιθυμούν να ανακαλύψουν τρόπους για να:

NLPlabs & προγράμματα

Ατομική Συμβουλευτική : One-to-One Breakthrough Sessions​

Σειρά ατομικών συναντήσεων όπου συνθέτουμε τεχνικές του συστήματος NLP για διαχείρηση εξατομικευμένων αναγκών του ενδιαφερόμενου

Το NLP στην Προσωπική ανάπτυξη

Σειρά NLP workshops, για αλλαγή πλεύσης με ένα νέο τρόπο σκέψης! Θα ξεδιπλωθούν οι τεχνικές του NLP, που εστιάζουν στο πώς μπορούμε να διαχειριζόμαστε εμάς, το μυαλό μας και τα συναισθήματά μας, ώστε μέσα από την Προσωπική μας Ανάπτυξη να εξελίσσουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε καταστάσεις στην καθημερινότητά μας με περισσότερες επιλογές.

Διάρκεια: Νοε. 2022 με Μάϊο 2023 (αρθρωτές εννότητες) 
Σημείωση:  παρέχετε η δυνατότητα κάποιος να επιλέξει –ανάλογα με το ενδιαφέρον– μεμονωμένες ενότητες.

Sherlock Your Mind

Σας έχουν τύχει περιπτώσεις όπου το μυαλό έχει μπλοκάρει, δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις ή να συγκεντρωθεί κάπου;

Εάν η απάντηση είναι ναι, και θα θέλατε έναν τρόπο να μάθετε πώς να αποκτήσετε τη διαύγεια που χρειάζεστε για να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για την επίτευξη των επιδιώξεών σου, η προσέγγιση SherlockΥourMind στοχεύει να σου δώσει την κλοτσιά που θα σας ξεκολλήσει.

Η εξειδικευμένη μεθοδολογία προκύπτει από ένα συνδυασμό του Νευρογλωσσικού προγραμματισμού με την εφαρμογή συγκεκριμένων τεχνικών θεάτρου.

Sherlock Your Mind logo

Ζητήστε αναλυτικές πληροφορίες

Shopping cart