Προσωπική Ανάπτυξη​

Άνθρωποι που επιθυμούν να ξεφύγουν από συνήθειες και πεπατημένες, χρησιμοποιώντας το σύστημα NLP έχουν διευρύνει τις επιλογές τους, και τον τρόπο που σκέφτονται και διαχειρίζονται την καθημερινότητά τους.

Οφέλη

Το σύστημα NLP μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια όλων εκείνων των ανθρώπων που επιθυμούν να ανακαλύψουν τρόπους για να:

NLPlabs: σεμινάρια & εξατομικευμένα sessions

Εξατομικευμένα sessions : One-to-One Breakthrough Sessions

Σειρά ατομικών συναντήσεων όπου συνθέτουμε τεχνικές του συστήματος NLP για διαχείρiση εξατομικευμένων αναγκών του ενδιαφερόμενου.

Για άτομα που δοκιμάζουν να κάνουν αλλαγές και διαπιστώνουν ότι σταματούν ή εξακολουθούν να κάνουν ένα βήμα μπρος και πέντε πίσω. Τι χρειάζεται να γνωρίζουν παραπάνω;  Μετά από διαδικασία διερεύνησης και διάγνωσης, χρησιμοποιούνται εξειδικευμένες τεχνικές του NLP με στόχο οι ενδιαφερόμενοι να ανακαλύψουν τις διαδρομές που ακολουθεί και λειτουργεί το μυαλό, να αναδείξουν τις δικές τους δυνατότητες, να διαχειρίζονται παγίδες του τρόπου σκέψης τους που φρενάρουν τη διαδικασία επίτευξης των επιδιώξεων τους, να επαναρπσοδιορίσουν το σκεπτικό τους και να οργανώνουν σταθμούς αποτυχίας σε πορεία πλεύσης.

Ζητήστε αναλυτικές πληροφορίες

Καλάθι