Ημερολόγιο & πληροφορίες για τα Προγράμματα Certification & εξειδικευμένα workshops​

Certifications

Περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη εκπαίδευση όλων των τεχνικών και το πως της αποτελεσματικότητάς τους και σε όλα τα πρωτόκολλα εφαρμογής, με ακαδημαϊκή κατάρτιση, εφαρμογές στα πρωτόκολλα εφαρμογής και βιωματικής πρακτικής άσκησης.

hybrid : Oκτ 202 – Ιαν 2023

Mod1: 21-23 Οκτ 2022,
Mod2: 18-20 Νοε 2022,
Mod3: 09-11 Δεκ 2022,
Mod4: 13-15 Ιαν 2023
Certification Module: Φεβ & Μαρ 2023

Εμβαθύνει στο σύστημα NLP σύμφωνα με μελέτες τω νευροεπιστημών (neuroscience) και quantum physics, και μελετά πως το σύστημα είναι αποτελεσματικό, αναλύει τους μηχανισμούς φιλτραρίσματος και τα meta προγράμματα του ανθρώπινου νου καθώς και την βάση του συστήματος τη τεχνική του modeling.

To επόμενο θα πραγματοποιηθεί Φεβρουάριος – Σεπτέμβριος 2023. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο 2022.

Το Professional NLP Coaching Certification στοχεύει στην απόκτηση εμπειρίας ως Professional NLP Coach σύμφωνα με τα επαγγελματικά standards του NLP University & European Board of NLP και πιστοποιείται από τον NOCN Αγγλίας.

To επόμενο θα πραγματοποιηθεί από Δεκέμβριο 2022 έως Ιούνιος 2023. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο 2022.

Για όσους στοχεύουν να χρησιμοποιήσουν τα πολλαπλά οφέλη της ύπνωσης στην ανάδειξη απεριόριστων δυνατοτήτων του ανθρώπινου μυαλού και θέλουν να μυηθούν στην προσέγγιση του Dr. Milton Erickson.

To επόμενο θα πραγματοποιηθεί Μάιο & Ιούνιο 2023 και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στον Οκτώβριο 2022.

Εξειδικευμένα Workshops

Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που δίνει στους εφήβους έγκαιρα τα εφόδια για να διαχειρίζονται με ευελιξία την πορεία προς το στόχο τους, την επαγγελματική τους προοπτική και τα μελλοντικά βήματα στη ζωή τους.

Το επόμενο θα πραγματοποιηθεί Οκτώβριο 2022 – Μάρτιο 2023.

Στείλτε μας email στο [email protected] για να σας στειλουμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν αποτελεσματικές δεξιότητες οργάνωσης του διαβάσματος τους και της προετοιμασίας τους για τις τελικές εξετάσεις, ανάλογα με την εκπαιδευτική τους βαθμίδα, ενώ ταυτόχρονα να μπορούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το άγχος τους. 

Πραγματοποιείται Οκτώβριο – Δεκέμβριο κάθε χρόνο.

Στείλτε μας email στο [email protected] για να σας στείλουμε αναλυτικα΄το πρόγραμμα.

120 hours or theory + in-vivo practice with local tutoring in 4 areas of applications by 4 NLP Trainers

roadcasting live for 8 days from the birthland of Hippocrates & Asclepius.

9 NLP models specially developed for Health issues by 12 experts. All of the models can be attended online and you can learn from the experts themselves.

The NLP Health Conference is the digital conference for Health Professionals and any individual who is interested in developing a healthy mindset in 2021.