Ημερολόγιο & πληροφορίες για τα Προγράμματα Certification & τα εξειδικευμένα workshops​

Εξασφαλίζοντας καλύτερο έλεγχο των καταστάσεων του εργασιακού περιβάλλοντος και αποτελεσματικότερη διαχείριση των προκλήσεων

Στο NLP στην Επαγγελματική Αποτελεσματικότητα οι τεχνικές και οι προσεγγίσεις βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις της επιστημονικής έρευνας και τεκμηριώνονται με ευρήματα και συμπεράσματα που αναφέρονται στη νευροπλαστικότητα‬‬ (neuroplasticity). Οι νευροεπιστήμες (neuroscience) μελετούν τη δραστηριότητα του εγκεφάλου και τη δυνατότητά του να εξελίσσεται συνεχώς διευρύνοντας τις επιλογές και τις δυνατότητές μας.

Στείλτε μας email στο [email protected] για να σας στειλουμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ημερομηνίες
Παρ. 12 Απρ. (18.00-22.00)
Σαβ. 13 Απρ. (10.00-18.00)
Κυρ. 14 Απρ. (10.00-18.00)

EarlyBird έως τις 20. Μαρ

Πρόγραμμα NLP, για αλλαγή πλεύσης με ένα νέο τρόπο σκέψης! Θα ξεδιπλωθούν οι τεχνικές του NLP, που εστιάζουν στο πώς μπορούμε να διαχειριζόμαστε εμάς, το μυαλό μας και τα συναισθήματά μας, ώστε μέσα από την Προσωπική μας Ανάπτυξη να εξελίσσουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε καταστάσεις στην καθημερινότητά μας με περισσότερες επιλογές.

Στείλτε μας email στο [email protected] για να σας στειλουμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ημερομηνίες: 
Παρ. 24 Μαϊου (18.00-22.00)
Σαβ. 25 Μαϊου (10.00-18.00)
Κυρ 26 Μαϊου (10.00-18.00)

EarlyBird έως τις 02 Μαϊου

Εμβαθύνει στο σύστημα NLP σύμφωνα με μελέτες τω νευροεπιστημών (neuroscience) και quantum physics, και μελετά πως το σύστημα είναι αποτελεσματικό, αναλύει τους μηχανισμούς φιλτραρίσματος και τα meta προγράμματα του ανθρώπινου νου καθώς και την βάση του συστήματος τη τεχνική του modeling . Περιλαμβάνει την ενότητα εμβάθυνσης στην ύπνωση.

hybrid : Φεβ – Σεπ 2025

οι ημερομηνίες για τον επόμενο κύκλο θα ανακοινωθούν τον Οκτ 2024

Περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη εκπαίδευση όλων των τεχνικών και το πως της αποτελεσματικότητάς τους και σε όλα τα πρωτόκολλα εφαρμογής-  personal, professional, coaching, education, health & wellness- μέσα από ακαδημαϊκή κατάρτιση &  επιστημονική τεκμηρίωση, εξειδίκευση στα πρωτόκολλα εφαρμογής και βιωματική πρακτική άσκηση.

hybrid : Οκτ. 2024 – Ιαν. 2025

Module 1: 18-20 Οκτ. 2024,
Module 2: 15-17 Νοε. 2024,
Module 3: 06-08 Δεκ 2024,
Module 4: 10-12 Ιαν. 2025
certification module: Ιαν. – Μαρτ. 2025

Early Bird έως 01 Σεπ. 2024

Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που δίνει στους εφήβους έγκαιρα τα εφόδια για να διαχειρίζονται με ευελιξία την πορεία προς το στόχο τους, την επαγγελματική τους προοπτική και τα μελλοντικά βήματα στη ζωή τους.

Στείλτε μας email στο [email protected] για να σας στειλουμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους μαθητές να αποκτήσουν αποτελεσματικές δεξιότητες οργάνωσης του διαβάσματος τους και της προετοιμασίας τους για τις τελικές εξετάσεις, ανάλογα με την εκπαιδευτική τους βαθμίδα, ενώ ταυτόχρονα να μπορούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το άγχος τους.

Στείλτε μας email στο [email protected] για να σας στειλουμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Το Professional NLP Coaching Certification στοχεύει στην απόκτηση εμπειρίας ως Professional NLP Coach σύμφωνα με τα επαγγελματικά standards του NLP University & European Board of NLP και πιστοποιείται από τον NOCN Αγγλίας.

hybrid : Φεβ. 2023 – Ιουλ. 2024

θα ανακοινωθούν αργότερα

Για όσους στοχεύουν να χρησιμοποιήσουν τα πολλαπλά οφέλη της ύπνωσης στην ανάδειξη απεριόριστων δυνατοτήτων του ανθρώπινου μυαλού και θέλουν να μυηθούν στην προσέγγιση του Dr. Milton Erickson & στα new coding neuro games for personal editing.

hybrid : 17-19 Μαϊου 2024

θα ανακοινωθούν αργότερα

Καλάθι