Πανόραμα τεχνικών NLP για επαγγελματίες και στελέχη. Προσεγγίσεις νέας γενιάς στη διαμόρφωση ποιoτικότερου σκεπτικού σε εγχειρήματα και ρόλους.

22 – 27 May 2023

on-line & on-demand (για 6 μήνες)

Οφέλη​

10 διακεκριμένοι επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εξειδικευμένοι στο NLP και στον κόσμο του επιχειρείν, θα παρουσιάσουν τα καινοτόμα NLP μοντέλα τους, που στοχεύουν στη διαμόρφωση ενός ποιοτικότερου τρόπου σκέψης για την:

  • αντιμετώπιση προκλήσεων με ευρηματικότητα και ψυχική ανθεκτικότητα
  • ενίσχυση του personal branding 
  • δημιουργική ηγεσία για την επιτυχή εφαρμογή εγχειρημάτων και υιοθέτηση νεων ρόλων
Διαβάστε περισσότερα

Η μελέτη τόσο αναγνωρισμένων προσωπικοτήτων όσο και ανθρώπων  δίπλα μας, στην καθημερινότητά μας, ως προς το πώς αντιμετωπίζουν συνθήκες πολυπλοκότητας, αβεβαιότητας ,και αλλαγών, ρίχνει φως σε διαφοροποιές λεπτομέρειες στον τρόπο που στήνουν το σκεπτικό τους και επεξεργάζονται στο μυαλό τους δεδομένα.  Οι λεπτομέρειες οι οποίες καθορίζουν την ικανότητά τους να επικεντρώνονται αποτελεσματικά, να αξιοποιούν πληροφορίες, να ξεπερνούν λάθη, περιορισμούς, πίεση και με ευστοχία ευρηματικότητα καταφέρνουν να δώσουν ώθηση στις επιδιώξεις τους,  να υπερβαίνουν αντιξοότητες και σημεία των καιρών, να προκαλούν τις δυνατότητες τους, και να ξεχωρίζουν για την διακριτή αποτελεσματικότητα τους και για αξιοσημείωτα επιτεύγματα.  Οι λεπτομέρειες αυτές συγκεντρώθηκαν και συνέθεσαν αυτό που αποκαλούμε σύστημα NLP και έχει δημιουργήσει ένα paradigm shift με την ανάπτυξη μεθοδολογιών για τη διαμόρφωση ενός ποιοτικότερου τρόπου σκέψης (mindset) σε εγχειρήματα και στην διαχείριση ρόλων.

Στην  Ελλάδα μας ακολουθούμε τις εξελίξεις, έχουμε πρόσβαση σε καινοτόμες προσεγγίσεις και μεθοδολογίες του συστήματος NLP, οι οποίες εστιάζουν στην αλυσιδωτή στενή σχέση μεταξύ mindset, διακριτών ενεργειών και αξιοσημείωτων αποτελεσμάτων. 

To NLP in Business Conference απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες, στελέχη και entrepreneurs, που επιχειρούν νέους ρόλους ή εγχειρήματα και θελουν να ενηερώνονται με νέες προσεγγίσεις, ώστε να αναδιαμορφώνουν το σκεπτικό τους μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον και να έχουν καλύτερο έλεγχο των καταστάσεων, όταν συμβαίνουν αλλαγές γύρω τους
  • επιχειρήσεις που μπορούν να δημιουργούν τις προυποθέσεις για τους ανθρώπους τους, ώστε να σκέφτονται ως αυτενεργές μονάδες, (intrapreneurs), να ανταποκρίνονται σε προκλήσεις, νέους ρόλους και συνθήκες, με ψυχική ανθεκτικότητα και ευρηματικότητα. 
  • Professional consultants & Executive and Βusiness coaches οι οποίοι επιθυμούν να ακολουθούν τις εξελίξεις και να ενισχύσουν την πλατφόρμα των προσεγγίσεων τους με καινοτόμα μοντέλα.

Ομιλητές

Δείτε το πρόγραμμα

Δευ. 22/05/2023

Ευθυμιάδου Αλεξάνδρα

Alexandra Efthimiadou PhD
CEO of nlpgreece® & host 
> καλωσόρισμα / εισαγωγή και οικοδεσπότης για τον Robert Dilts
> 18:00 – 18:15 Athens, GR time (CET+1)

Robert Dilts
> Συνέντευξη : Ποιά η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά από μέτρια σε αξιοσημείωτα αποτελέσματα
> 18:15
– 18:45 Athens, GR time (CET+1)

Αθανασόπουλος Γιάννης & Ευθυμιάδου Αλεξάνδρα
> H αξιοποίηση μοντέλων επιτυχίας
> 19:00 – 20:00 Athens, GR time (CET+1)

Κωνσταντίνος Λαύκας
> Εκθετική ανάπτυξη οργανισμών
> 20:15 – 21:00 Athens, GR time (CET+1)

Τετ. 24/05/2023

Jean François Thirie
> Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας Generative Mastermind Group
> 18:00 – 19:15 Athens, GR time (CET+1)

Mylona-Stefanopoulou

Μάρθα Μυλωνά & Ξένια Στεφανοπούλου
> Ψυχική ανθεκτικότητα και well being στον εργασιακό χώρο
> 19:30 – 20:45 Athens, GR time (CET+1)

Παρ. 26/05/2023

Wassili Zafiris
> Η ηγεσία είναι συνάρτηση της συναισθηματικής ρύθμισης - LAER
> 18:00 – 19:15 Athens, GR time (CET+1)

Robbie Steinhouse
> Αρχέτυπα ηγεσίας – Ενισχύοντας τα “τυφλά σημεία” των ηγετών
> 19:30 – 20:45 Athens, GR time (CET+1)

Σαβ. 27/05/2023

Luca Marcolin
>  NLP in Family Business
> 10:00 – 11:15 Athens, GR time (CET+1)

Judith Lowe
> Κάνοντας modelling των χαρισματικών σας συνεργατών
> 11:30 – 12:45 Athens, GR time (CET+1)

Mαριάννα Αντωνακάκη
> MindsetMaps™: Eκεί όπου η Συμβουλευτική και η Ψηφιακή Τεχνολογία, συναντούν τον άνθρωπο.
> 13.00 – 14.15 Athens, GR time (CET+1)

Shelle Rose Charvet (workshop)
> Λέξεις που αλλάζουν τον τρόπο σκέψης των πελατών
> 15.00 – 17.30 Athens, GR time (CET+1)

Με μετάφραση των ξένων ομιλητών
στην ελληνική γλώσσα

Το συνέδριο προλογίζουν

Δημήτρη Μπουραντάς
Συγγραφέας, καθ. Ηγεσίας, πρύτανης New York College

Ναταλί Βαγιωνή
CEO Fresh Line

Κωνσταντίνος Κίντζιος
Deputy Director, ReGeneration

Δέσποινα Βουδούρη
Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Actionline

Λεωνίδας Σκερλετόπουλος
Manager στο Light Hub, Business Incubator

Ζητήστε αναλυτικές πληροφορίες

Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο

Ο Δημήτρης Κυριακόπουλος είναι Senior Partner της nlpgreece® & Business Consultant. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στο HR & Trainings είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και την εγγραφή και αυτός που θα είναι σε θέση να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.​
+30.2106233450

ή

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

Υποστηρικτές

Διοργανωτής

Η nlpgreece® ιδρύθηκε από την Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου και από το 1998 έχει μια επιτυχημένη πορεία δράσης σε Ελλάδα και Κύπρο. Προωθούμε την επιστημολογία και την εξειδικευμένη εφαρμογή του συστήματος NLP, με προσεγγίσεις 3ης γενιάς, στην προσωπική αποτελεσματικότητα, την επαγγελματική διάκριση, τη συμβουλευτική, καθώς και με καινοτόμα μοντέλα στην υγεία και την εκπαίδευση. Ένας από τους στόχους της nlpgreece® και στο πλαίσιο του αποκλειστικού affiliation με το NLP University, Santa Cruz California, του σημείου όπου δημιουργήθηκε το σύστημα NLP, είναι να εκπαιδεύει και να ενημερώνει με επιστημονική γνώση και ήθος τους ενδιαφερόμενους για το σύστημα NLP, τις θεμελιώδεις αρχές του, τις πρακτικές και τις πολλαπλές εφαρμογές του, καθώς και για όλες τις νέες εξελίξεις στο πεδίο εφαρμογών του.

Διαβάστε περισσότερα

Το επιστημονικό μας προφίλ βασίζεται στην επιλεγμένη ομάδα, τα μέλη της οποίας συνδυάζουν το ακαδημαϊκό υπόβαθρό τους και τη διεθνή εμπειρία τους με την εις βάθος γνώση του συστήματος NLP, το οποίο έχουν μελετήσει με τους δημιουργούς και έγκριτους συντελεστές: Richard Bandler, John Grinder, Judith Delozier, Robert Dilts, Frank Pucelik. 

Με βασική αξία την περιέργεια, προσεγγίζουμε το σύστημα NLP στη θεμελιώδη βάση του, που είναι η μελέτη της διακριτής αποτελεσματικότητας (modelling) και ο εντοπισμός της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά στην ανθρώπινη συμπεριφορά.  

Ως μέλη των European Board of NLP, NLP GLobal Body, European Association of NLPtherapy, συμμετέχουμε σε ερευνητικά προγράμματα, σε συνεργασία με επιστημονικές κοινότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη, για την άντληση συμπερασμάτων σε διάφορες εφαρμογές σε επαγγελματικούς κλάδους. Στην Ελλάδα συνεργαζόμαστε με την Οδοντιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για Συστημικές Σπουδές για Επιχειρηματίες, όπου σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε το NLP σε συγκεκριμένα πρωτόκολλα για την επαγγελματική διάκριση.

Το πάθος, το όραμα και η αποστολή μας είναι να ενισχύσουμε το επιστημονικό προφίλ του NLP και να παραδίδουμε στους ανθρώπους, με αποδεδειγμένη επιστημονική γνώση και τεκμηρίωση, και ήθος, καινοτόμες προσεγγίσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη ποιοτικότερου τρόπου σκέψης (mindset) για τη διαχείριση αλλαγών, την υιοθέτηση νέων ρόλων, την αντιμετώπιση και ανάληψη προκλήσεων.

Παράλληλα, επιδιώκουμε να εμπλουτίζουμε το πεδίο εφαρμογών στην Ελλάδα, προσθέτοντας καινούρια εξειδικευμένα πρωτόκολλα που καλύπτουν νέες ανάγκες με νέες προσεγγίσεις. Με γνώμονα τη συλλογική νοημοσύνη, αναπτύσσουμε συνέργιες με επιστήμονες οι οποίοι συνδυάζουν το σύστημα NLP στον τομέα εξειδίκευσής τους και αναπτύσσουν εργαλεία και μεθοδολογίες τελευταίας γενιάς. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνουμε ένα μεγάλο συνέδριο κάθε χρόνο, που αφορά σε ένα ξεχωριστό εξειδικευμένο πρωτόκολλο εφαρμογής, και φέρνουμε τις τελευταίες εξελίξεις κι εφαρμογές του NLP από όλο τον κόσμο στη χώρα μας. 

To 2021, για πρώτη φορά παγκοσμίως, διοργανώσαμε το πρώτο συνέδριο του NLP αφιερωμένο στην Υγεία, παρουσιάζοντας νέα καινοτόμα μοντέλα.  To 2022 ακολούθησε το συνέδριο NLP in Education όπου παρουσιάστηκαν καινοτόμες προσεγγίσεις NLP για  εκπαιδευτικούς παιδιά, εφήβους και γονείς.  Tη φετινή χρονιά , 2023, το NLP είναι αφιερωμένο στο Business.

Καλάθι