Αντιγόνη Κρέτση​

Κρέτση Αντιγόνη
Αντιγόνη Κρέτση

Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας, η Αντιγόνη Κρέτση σπούδασε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης όπου τελείωσε το τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης, για να συνεχίσει ολοκληρώνοντας το Master της από το τμήμα Creative and Media Enterprises του Warwick University.

Αφού εργάστηκε στην AdEPT Telecom στο Kent της Αγγλίας, όπου ασχολήθηκε με τον τομέα του Marketing, Press Advertising και Web Designing, επέστρεψε στην Ελλάδα κι εργάστηκε για σχεδόν 10 χρόνια στην Initiative Media ως Media Manager, διαχειριζόμενη όλα τα brands της Unilever, καθώς και το Lipton Ice της Pepsico, κατορθώνοντας να βρίσκεται στην ομάδα που κέρδισε αρκετά σχετικά βραβεία (Ermis Awards, IAB Awards κ.ο.κ.).

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τα Digital Media, το Storytelling in Business, Δεξιότητες Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού, έχει Google Adwords Certification και, πέραν των ελληνικών, μιλάει αγγλικά, γαλλικά και λίγα ρωσικά.

To NLP βρέθηκε στο δρόμο της μέσω επαγγελματικών σεμιναρίων σχετικών με την επικοινωνία  και το 2015 ξεκίνησε το πρώτο της Certification στην nlpgreece®, το οποίο στάθηκε και κομβικό σημείο στη ζωή της, καθώς τη βοήθησε να κάνει μια συνολική στροφή, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Έγινε Certified Master NLP Trainer από το NLP University της Santa Cruz, California .

Πέραν των άρθρων που κατά καιρούς γράφει στο blog της nlpgreece®, έχει γράψει και ξενόγλωσσους ταξιδιωτικούς οδηγούς για τα ελληνικά νησιά για επαγγελματικό site κι έχει συμμετάσχει σε προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως το “Environmental and Cultural Heritage Youth Exchange”.

Φύσει καλλιτεχνικό πνεύμα, έχει συμμετάσχει σε  διάφορες χορωδίες, αγαπάει το διάβασμα και τη μουσική, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο αργεντίνικο tango κι έχει υπάρξει μέλος πολλών ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων παίζοντας, γράφοντας, βοηθώντας στη σκηνοθεσία ή ακόμα και κάνοντας ηχοληψία. Τα τελευταία χρόνια είναι μαθήτρια στο ερασιτεχνικό θεατρικό εργαστήρι του Θεάτρου Στοά. Στα διαλείμματα όλων αυτών, μπορεί κάποιος να τη βρει να κάνει μεγάλους περιπάτους στη φύση, παρέα και με τον αγαπημένο της σκύλο, ή να συμμετέχει εθελοντικά σε διάφορες Μη Κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες.

Καλάθι